top of page
  • Agido

Agido välkomnar ny partner till bolaget

Agido har glädjen att meddela att vi har röstat in en ny partner till vår organisation.


Vi är stolta över att få presentera vår nya partner: Tina Jalap. Med en stark kombination av att vara en engagerad och erfaren ledare är Tina en ovärderlig tillgång för Agido och våra kunder. Med sin långvariga erfarenhet och driv att leverera högsta möjliga kvalitet är Tina redo att bidra till vår gemensamma framgång och fortsatta utveckling.


Karl-Johan Högstadius, VD för Agido, uttrycker sin stolthet över vårt senaste tillskott: "Vi är glada att välkomna Tina som vår nya partner. Med sin imponerande kompetens och sitt engagemang för att göra skillnad är Tina en genuin inspirationskälla för oss alla. Vi ser fram emot att följa hennes fortsatta framgångar och bidrag till vår gemensamma framtid."


Karl-Johan framhåller vidare att den nya partnern är en genuin ambassadör för Agidos grundläggande värderingar: "Hos Agido är våra kärnvärden centrala för allt vi gör. Engagerat ledarskap, expertis och integritet vägleder oss i vår strävan att göra skillnad för våra kunder och samhället i stort. Tina representerar på ett imponerande sätt dessa värderingar."


Nyutnämnd partner:

Tina Jalap är affärsområdesansvarig inom rekrytering och kommer att arbeta med att hantera kundrelationer, affärsutveckling och företagets övergripande tillväxt och framgång. Tina har en lång och framgångsrik erfarenhet av att leda, både medarbetare och chefer, samt att utveckla organisationer i förändring. Hon har tidigare arbetat som både global och nationell projektledare och chef inom apoteks- och IT branchen. Tina började på Agido 2023 och har som bakgrund en kandidatexamen i företagsekonomi, Management och Marknadsföring och magisterexamen i ekonomi.


Tina säger: ”Som erfaren ledare är mina framgångsfaktorer att sätta transparens och ärlighet före hierarkier och titlar, skapa ett klimat där misstag och lärdomar går före rädslan att göra fel, och ge teamet tydlighet i form av processer och gemensamma mål.”


Vi på Agido ser fram emot att arbeta tillsammans med Tina och fortsätta leverera högsta kvalitet och värde till våra kunder.


Kontakta oss för mer information eller för att ställa frågor:

Karl- Johan Högstadius

Grundare, partner och VD på Agido

070-941 87 87

104 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page