top of page
Om oss

VÅR AFFÄRSIDÈ

Effektivare organisationer och företag för ett välmående samhälle

 

Vi är ett dynamiskt svenskt konsultföretag specialiserade på verksamhetsutveckling och systemimplementation. Vår vision är förankrad i att förbättra samhället genom mänsklig kompetens, digital innovation och långsiktigt engagemang för utveckling. Vårt uppdrag handlar om att forma effektivare organisationer och företag som banar väg för ett välmående samhälle. Vårt fokus ligger inom organisationer och företag med betydande social påverkan som verkar inom offentlig och privat sektor – områden vi navigerar med kunskap, entusiasm och insikt.

KARRIÄR

Var med och bygg ett konsultbolag med framåtanda och fokus på individen

Hos oss erbjuds du möjligheten att jobba i spännande och utmanande uppdrag och projekt inom offentlig förvaltning och företag. Vi erbjuder ett konkurrenskraftigt paket i form av ersättning, löneförmåner och möjlighet till kompetensutveckling. 

Vi strävar efter att uppnå långsiktiga relationer med både medarbetare och kunder. För oss är det därför en självklarhet att medarbetare ska känna att de jobbar för ett företag där alla blir sedda, känner gemenskap och trygghet samt mår bra med en god balans mellan arbete och fritid. Vi vill vara ett företag du känner att du landar på. 

"Vi är ständigt på jakt efter nya erfarna medarbetare med drivkraft och en vilja att göra skillnad. "

Våra konsulter har lång erfarenhet och djup kompetens inom våra verksamhetsområden. Om du känner att du passar in inom något eller några av våra verksamhetsområden vill vi gärna att du hör av dig. 

Agido ägs enbart av medarbetare, och en av våra viktigaste principer är att de som kommer till vårt företag skall ha möjlighet att bli partner och delägare. Vi tror också på att dela med oss av framgången till samtliga anställda då alla skall känna att deras bidrag gör skillnad och uppskattas.

Vi uppskattar verkligen din tid och ditt intresse. Var med och forma framtiden – där strategiskt ledarskap möter djupgående professionell transformation. Agido vill stå för expertis och engagemang kombinerat med en genuin vilja att göra skillnad.

Är du intresserad av att jobba med oss?

Maila ditt CV till info@agidomanagement.se

Karriär
bottom of page