top of page
  • Agido

Välkommen Tina - ny senior konsult

Uppdaterat: 8 maj 2023

Varmt välkommen säger vi till Tina som nu är konsult hos oss på Agido! En erfaren och driven ledare som väljer att se möjligheter där utmaningar finns, både inom organisation och människors utveckling.


Tina är en tydlig och närvarande ledare som alltid levererar bestånde resultat. Hon har en förmåga att förstå helheten och kunna agera inom olika discipliner, det har varit en framgångsfaktor i de transformationer Tina lett genom åren.


Senast kommer Tina från Apoteksgruppen och haft rollen som IT-chef, hon har med sig en bred förståelse för hur företag och organisationer samverkar. I rollen låg stort fokus på personal- och organisationsfrågor, upphandling av nya leverantörer och tjänster, omförhandling och avslut av befintliga avtal, samt framtagande av processer.


Tina är utbildad ekonom men har även en kandidat inom Science Business Administration, Management och Marketing. Hon har även läst många kurser utöver examina så som: 1 SAFE, Situationsanpassat ledarskap, XLPM, Wenells projektmodell, Högpresterande team (Connecta) med flera.

Hon beskriver själv att hon har alltid något på gång, hon reflekterar genom en löprunda i naturen, utöver jobb umgås hon gärna med vänner och tillbringar tid på familjens landställe i skärgården.


Läs mer om Tina och ta kontakt genom att klicka på bilden!38 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page