top of page
Michael Lichtenstein

Michael
Lichtenstein

Senior konsult
MINA DRIVKRAFTER

Engagerad och kunskapsdriven ledare som brinner för att utveckla organisationer och individer. Möten med människor, vandring i Alperna och bakgrund inom ekonomi och psykologi.

Jag har en bred erfarenhet av att leda, samordna och coacha genom att ta vara på kunskaper för att uppnå resultat. Jag drivs av att effektivisera, utveckla och bidra till att ledare och organisationer förbättras, ibland genom att utmana gamla tankebanor och komma med nya perspektiv. Jag trivs i föränderliga miljöer med varierade uppgifter där jag håller ett lugnt, stabilt och tryggt förhållningssätt. 

 

Jag är engagerad, nyfiken och har ett stort driv. Till mina uppdrag tar jag med mig erfarenheter från affärs- och verksamhetsstyrning, personal och ledarskap, marknadsföring, ideell och privat sektor samt utbildning. Jag har arbetat i såväl svenska som internationella organisationer.

 

Min akademiska utbildning är som civilekonom (MBA) och har examina i psykologi, ledarskap och projektledning.

 

Fritiden ägnar jag åt familj, vänner, resande och matlagning. Ungdomars utbildning ligger mig varmt om hjärtat, därav mitt engagemang i en stiftelse för utbildning och utveckling, som ordförande i investeringsgruppen.

Här kan du komma i kontakt med mig och lära känna mig mer:
  • Michael Lichtenstein LinkedIn
bottom of page